Ang libro sa Ikaduhang Kalibutan Marso

Ang edisyon mahisama sa libro sa 1ª World March.

Gidak-on sa 30 x 22 cm, 400 nga panid (350 ang kolor ug 50 sa b / w). Sulud nga papel: Matte Couché 100 gr. alang sa kolor ug offset nga 90 gr. alang sa 1/1. Humok nga takup. Pagtabon sa flap sa couché 300 gr. Gipaplastik ang matte. Pagbugkos: PUR o gitahi. 

Gihunahuna namon nga ang pagpagawas sa libro nahiuyon sa pagpaaktibo sa TPAN. Sa kana nga kaso ang libro adunay sulud sa kana nga hilisgutan.

Bahin sa pag-imprinta, gipangita ang labing angay nga mga lugar, nga gikonsiderar ang gidaghanon sa sulud nga edisyon, ang gasto sa pag-print ug ang pagdala sa usa ka punto sa nasud.

Adunay duha nga edisyon sa libro

Usa, sulud, dili komersiyal, pinaagi sa suskrisyon sa presyo nga nagkantidad og 20 euro (nga upod ang layout, pag-print ug pagdala sa matag nasud). Kini ipaagi sa mga organisasyon (MSGySV, World March ug uban pa).

Ang usa pa, sa Circuit sa Komersyal (nga dili kinahanglan nga magpareserba): ang presyo mahimong 50 euro. Kini nga sirkito ipaagi sa mga bookstore nga adunay internasyonal nga pagpanghatag (Amazon, Casa del Libro, bookstores o uban pang mga komersyal nga sirkito). Kini nga ika-2 nga sirkito maaktibo paglabay sa 2 bulan kaysa sa internal nga suskrisyon.  

  • Ang duha nga mga sirkito adunay tanan nga mga kinahanglanon nga ligal.
  • Giayo namon ang mga presyo sa pangagpas nga molapas sa libu ka kopya nga gisugo. Makapaikag nga mahibal-an kung pila ka mga libro ang kinahanglan sa matag lugar. 
  • Ang mga libro mahimong itagana gikan karon ug aron mabayran kini hangtod Oktubre 10. Ang mga order sa suskrisyon sirado didto. Ang mga bag-ong order kinahanglan gamiton ang ruta sa komersyo sa presyo nga 50 euro.

Mga presentasyon sa libro sa ika-2 sa Kalibutan Marso

Ang mga presentasyon sa libro himuon sa matag lokasyon. Mangin mapuslanon kini nga libro aron makakonektar usab sa mga magtinabangay ug mga sumasalmot 2ªMM ug alang sa pag-andam ug pag-amgo sa 3ªMM, ingon man alang sa pagpukaw sa tanan nga nangaging mga aksyon.

Kini nga imahe adunay usa ka walay sulod nga hiyas sa alt; ang ngalan sa file niini mao ang Summary-Index.jpg

Uban pang mga libro

 Sa Nobyembre ang comic book nga UN CAMINO A LA PAZ y LA NOVIOLENCIA ipagawas.

Adunay usa ka gamay nga stock sa mga libro gikan sa 1st World March ug ang Central ug South American martsa.

Ang mga order nga labaw sa 10 nga mga libro gikan sa ika-2 sa Kalibutan Marso mag-upod sa usa ka regalo sa mga libro.

Giplano ang mga petsa nga may kalabotan sa edisyon ug han-ay sa libro sa ika-2 sa Kalibutan Marso. Kini nga mga petsa mahimong mag-antus sa pila ka pag-ayo:

  • 15/9 - Sinugdanan sa Mga Order sa Libro.
  • 2/10 - ZOOM - World virtual nga paglansad sa libro sa ika-2 MM. 10h. Costa Rica, 11am. Colombia, Panama, Ecuador, 12h. Sao Paulo Brazil, Chile, 13pm Argentina, 17pm. Morocco, 18pm. Central Europe, 21:30 pm India, 21:45 pm Nepal, 1h South Korea 24/8
  • Pagpahibalo sa ika-3 MM.
  • 15/11 - Pagsira sa mga order ug Pagtapos aron makadawat Mga Bayad.
  • 15/11 - Katapusan sa Layout
  • 30/11 - Entry to Print
  • 15/12 - Giimprinta nga libro

Giunsa ang pag-order ug pagsulud?

Aron mag-order, adunay duha nga kapilian

  1. Sulati ang mosunud nga porma: https://docs.google.com/forms/d/16N-u1n0Tacyz-a7J-aMsk-j60A9Knn5YPG4_hlGMBTY/
  2. O ipadala ang usa ka email sa adres book@theworldmarch.org nagpaila sa mosunud nga datos:  Ngalan, adres, syudad, nasud, asosasyon o grupo, tel. nga adunay code sa nasud, email ug Gidaghan nga mga kopya nga gitagana.

Alang sa Kita, ang numero sa account diin ang deposito kinahanglan buhaton sa wala pa ang Septyembre 30 mao ang:

IBAN: ES16 1550 0001 2500 0827 1421 

Headline: Kalibutan nga Marso alang sa Kalinaw ug Pagkadili-hingpit 

SWIFT CODE: ETICES21XXX

Kung nahimo ang deposito, ipadala ang usa ka resibo nga adunay ngalan, kantidad ug petsa sa pagkompleto

Kini nga imahe adunay usa ka walay sulod nga hiyas sa alt; ang ngalan sa file niini nga Front-Back Cover.png